Frequently Asked Questions

Jij hebt de vragen, wij hebben de antwoorden!

De budget geluidinstallatie van ons is uitermate geschikt voor fuiven, feesten, bedrijfsfeesten en omroepgelegenheden tot ruim 200 personen.

Nee, alle drie de pakketten werken op 220 – 230 volt, een normaal stopcontact voldoet. Let er wel op dat een groep maximaal +-3.600 Watt aan stroom kan verdragen. Om te voorkomen dat de stop springt is het verstandig om je frietpan bijvoorbeeld niet op dezelfde groep aan te sluiten.

Nee, we hebben ervoor gekozen om de apparatuur zelf te vervoeren zodat de apparatuur niet beschadigd en we het zelf bij jou thuis, werkend achter kunnen laten. De dag na het feest halen we de apparatuur uiteraard weer retour.

Ja, als je liever een andere set-up wilt is dat geen probleem. Om je wensen af te stemmen is het makkelijk om even contact met ons op te nemen.

Op de Numark mixer zit een USB aansluiting waarmee u uw laptop, computer aan de mixer kunt koppelen. Hierdoor kunt u eenvoudig muziek afspelen via windows mediaplayer of via een DJ programma zoals virtual DJ. Als u zelf niet over muziek beschikt, of er zeker van wilt zijn dat er de juiste muziek wordt gedraaid, kunt u ook een van onze ervaren DJ´s inhuren.

Ja, om ervoor te zorgen dat onze apparatuur goed wordt behandeld vragen we een borg van € 100,-. Dit bedrag betaal je vooraf, samen met het huurtarief. Als er bij het retour halen van de apparatuur geen defecten worden geconstateerd krijgt u de borg per direct terug.

De huur dien je vooraf te betalen, of contant bij levering van het licht en geluid.

Heb jij nog vragen die niet beantwoord zijn? Neem dan contact met ons op! We zullen jouw vragen zo goed en duidelijk mogelijk beantwoorden
ContactLicht en geluid verhuur

Contact informatie

Woox Audio
Torenakker 20
5268 BX Helvoirt
KVK: 58253203
BTW: NL852947768B01

Rekeningnummer:
NL50 RABO 0133 0807 30