Blog

Het laatste nieuws rondom Woox Audio

Men’s Night 2013 bij il cuore

Er worden ieder jaar tientallen Ladies night’s georganiseerd, maar een avond speciaal voor mannen is ver te zoeken?!

il cuore nam het initiatief en organiseerde een Men’s Night met snelle auto’s, sport, bierproeverijen, gaming, roulette en uiteraard mogen mooie vrouwen niet ontbreken!!

24 april was het zo ver, de mannen konden niet wachten!
De avond begon met een spinningmarathon van 2 uur met live DJ’s om de deelnemers door de zware 2 uur heen te slepen. Na de spinningmarathon kon de avond echt beginnen. Het liep

Verschillende activiteiten zorgen ervoor dat niemand zich heeft verveeld. Om 23:00 kwamen ook de vrouwen binnen druppelen om een drankje te doen met en om het spektakel van de avond te kunnen meemaken.

PaaldansactEindelijk was het dan zo ver, er werd een paal opgebouwd van 4,5 meter hoog! Enkele minuten later hing er een zeer aantrekkelijke dame in de paal.

De cirkel was na enkele seconde omringt met 150 mannen die allemaal versteld stonden van de skills van de danseres. De avond ging tot in de late uurtjes door, rond de klok van 02:00 was het definitief afgelopen.

Al met al was het een zeer geslaagde avond. Ruim 200 mannen en vrouwen zijn naar het evenement geweest en hebben het als zeer positief ervaren. Volgend jaar zal er zeer waarschijnlijk een 2e editie van il cuore haar Men’s Night worden georganiseerd!

Woox audio heeft ervoor gezorgd dat Michele, de paaldanseres, niet ongezien bleef! Michelle werd volop in de schijnwerpers gezet met een lekker stukje dance muziek waardoor de act ontzettend veel indruk maakte.

Share Your Thoughts!

Contact informatie

Woox Audio
Torenakker 20
5268 BX Helvoirt
KVK: 58253203
BTW: NL852947768B01

Rekeningnummer:
NL50 RABO 0133 0807 30
Copyright ©2020. All Rights Reserved.