Over ons

De mensen achter Woox Audio

Woox Audio is een jong bedrijf dat opgericht is in 2012 door drie vrienden met passie voor licht en geluid. Het bedrijf is ontstaan vanuit onze hobby en is binnen enkele maanden uitgegroeid tot een serieuze speler in de branche.

Woox Audio kenmerkt zich door flexibiliteit, kwaliteit, een uitstekende service en de goedkoopste prijs van Nederland. De core business van Woox Audio is het verhuren van licht en geluid,
DJ’s en Drive in Shows voor feesten en partijen tot 2000 personen.

Onze missie is het verhuren van licht en geluid apparatuur aan particulieren, bedrijven en DJ’s, voor de laagste prijs, met de beste service.

Aldus Bram, mede-eigenaar van Woox Audio “We proberen onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen door goede adviezen te geven en een uitstekende service te bieden, hierdoor heeft de klant geen omkijken naar de licht en geluid apparatuur  waardoor er een langdurige relatie op kan worden gebouwd”.

De 3 uitblinkers van Woox Audio

  • Service

De licht en geluid verhuur apparatuur wordt tegen een kleine meerpijs bij jouw feestlocatie bezorgd, opgebouwd, aangesloten en natuurlijk opgehaald wanneer het jou uitkomt!

* binnen een straal van 15 kilometer wordt er € 25,00 gerekend voor een van de vooraf bepaalde pakketten.

  • Goedkoopste prijs van Nederland

Wij zijn de goedkoopste in licht en geluid verhuur van Nederland!!
We hebben van onze passie ons werkt gemaakt en werken zonder personeel.
Hierdoor kunnen wij de prijzen voor jou zo laag mogelijk houden.
Overtuig jezelf, zie onze prijslijst!!

  • Kwaliteit

Wij werken alleen met A-merken waardoor jij ervan verzekerd bent dat je professionele producten in huis haalt die ervoor zorgen die jouw muziek laat klinken, zoals het hoort te klinken.
Enkele merken waar wij mee werken zijn: Martin Audio, Electro Voice, Crest Audio, Martin light, GLP, DBX, Native Instruments en Showtec.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Woox Audio,

Bram Groenendaal
Koen Pijnenburg
Mike Versantvoort

Contact informatie

Woox Audio
Torenakker 20
5268 BX Helvoirt
KVK: 58253203
BTW: NL852947768B01

Rekeningnummer:
NL50 RABO 0133 0807 30